Opasni nokauter ostavlja biznis s marihuanom i vraća se u UFC, želi Stipu Miočića

Foto: Getty Images/Guliver Image

ANTHONY JOHNSON se vrlo vjerojatno vraća u Octagon. Riječi su to njegovog menadžera Ali Abdel-Aziza, koji je u ponedjeljak gostujući u emisiji “The MMA Hour” potvrdio kako će se ovaj tjedan sastati s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom oko povratka.

Zanimljiva informacija jest da će se Johnson vratiti u teškoj kategoriji, a ne u poluteškoj gdje se do sada natjecao.

"Povratak mora imati smisla", natuknuo je poznati menadžer sugerirajući da će na sastanku najviše biti riječi o financijskom dijelu ugovora.

Posljednji put Johnsona smo u akciji gledali na UFC-u 210, kada je poražen od Daniela Cormiera u meču za pojas UFC prvaka. Nakon meča je objavio da odlazi u mirovinu i kreće se baviti privatnim biznisom.

"Vratit će se kao teškaš. Želimo da se vrati kao teškaš", dodao je inače o ovoj temi prilično misteriozan Abdel-Aziz.

Johnson ima iskustva i u teškoj kategoriji. Dok je pokušavao izboriti povratak u UFC, “Rumble” je nastupao u WSOF-u gdje je na bodove svladao Andreija Arlovskog (WSOF 2). Bilo je to sada već davne 2013. godine.

"Ovaj tjedan se sastajemo s UFC-om da vidimo što hoće na koncu napraviti. Dana White zaista voli Anthonyja Johnsona. Kako ne bi netko volio Anthonyja? On je zastrašujuć borac", zaključio je poznati menadžer.

U srpnju, kada se nakratko pojavio u medijima, Johnson je potvrdio da ne razmišlja o povratku iz mirovine. Tada je bio posvećen poslu s medicijskom marihuanom u  koji je uložio svoj novac. Očito je kako mu posao ne ide kako je zamislio pa ovaj sjajan borac ipak želi natrag u Octagon. To je dobra vijest za UFC fanove. Ali loša za sve borce u teškoj kategoriji jer dobivaju opasnog konkurenta.




 

Pročitajte više