HNL

Osijek objavio bizaran video. Je li njime poslao poruku Hajduku?

Foto: Screenshot

DARKO NEJAŠMIĆ je i službeno postao nogometaš Osijeka. Tu vijest je potvrdio najprije Hajduk, a onda i Osijek. Splitski klub je objavio da je Osijek iskoristio opciju otkupa ugovora veznjaka koji je u lipnju prošle godine otišao na posudbu u Gradski vrt. Hajduku će pripasti milijun eura.

Osijek je napravio velik posao time što je zadržao jednog od ključnih igrača ove sezone. "Drago mi je što me klub otkupio, zahvaljujem se na prilici koja mi je pružena i nadam se da ću u budućnosti igrati još i bolje kako bismo svi bili zadovoljni", izjavio je Nejašmić za klupske stranice.

Ipak, jedna objava na Osijekovom Instagramu spada u red bizarnih ili barem neobičnih. Na misterioznom videu vrti se snimka dijamanta iz rudnika uz popratnu muziku. Uz objavu stoji: "Nebrušeni dijamant se u kolokvijalnom govoru na našim prostorima udomaćio kao sinonim za veliki potencijal i skrivenu vrijednost osobe."

Navijači se pitaju što je povod ovom videu i koje je njegovo točno značenje. Dio njih smatra kako je ovo poruka Hajduku koji nije uspio zadržati i razviti igrača koji je u drugom klubu postao nositelj igre.

Pročitajte više