TRANSFERI

Osijek želi jednog od najboljih igrača Istre. Bjelica za Index: Nismo blizu dogovora

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

ŠIME GRŽAN ljubiteljima HNL-a poznat je kao brzonogi napadač Istre koji često zna zagorčati život klubovima s vrha tablice, a sada ga jedan takav želi i dovesti.

Riječ je o Osijeku, koji traži nove opcije u napadu, a Gržan se čini kao dobra opcija za dodatno proširenje rostera. U Osijeku već igra nekoliko bivših Istrinih igrača, a Gržan bi bio čak sedmi.

U Gradskom vrtu su već Ivušić, Ježina, Miloš, Mierez i Vuković, a donedavno je bio i Mance, koji je trenutno na posudbi u Mađarskoj. Sljedeći bi mogao biti Šime Gržan.

Bjelica potvrdio interes

Da se nešto zbilja događa potvrdio nam je Nenad Bjelica, trener Osijeka koji ujedno obavlja i funkciju sportskog direktora, bez čije dozvole Gržan sigurno ne može biti doveden.

"Postoji interes Osijeka, ali daleko smo od dogovora s Istrom", kratko je poručio Bjelica za Index o krilnom napadaču Istre kojem ugovor istječe na ljeto. 

Uvjeti posla nisu jasni

Nije još jasno kako bi točno Osijek trebao financirati dovođenje Gržana, ali spominje se da bi uz manju financijsku odštetu u Istru mogao otići i neki od igrača Osijeka, koji bi bio posuđen, a plaćao bi ga Osijek. Kao kandidati se spominju Talys, Kamenar, Mišković te Latković, ali nijedno od tih imena zasad nije potvrđeno.

Istra se bori za ostanak i sigurno joj u ovom trenutku ne bi bilo zgodno ostati bez najboljeg igrača, ali nije isključeno da do transfera i dođe ako Osijek na Alda Drosinu pošalje dostojnu zamjenu za Gržana. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više