HNL

Osječani se javili iz Kranjčevićeve i otkrili sastav za utakmicu s Lokomotivom

Screenshot: NK Osijek

LOKOMOTIVA od 16 sati dočekuje Osijek u utakmici 17. kola HNL-a koja se igra na stadionu u Kranjčevićevoj. Uoči utakmice na Facebook stranici NK Osijeka održano je kratko javljanje uživo iz Kranjčevićeve, a u njemu je otkriven i sastav Osijeka za ovaj susret. 

Susret je u razgovoru za Osijek TV najavio jedan od suradnika Nenada Bjelice Nino Bule, koji je nekoliko puta naglasio kako respektira Lokomotivu, ali da će se za glavne stvari na terenu pitati igrače Osijeka.

"U ovom prethodnom periodu nas je krasio pobjednički mentalitet i želimo nastaviti u istom smjeru. Moramo respektirati protivnika kao i svakog drugog, ali vjerujem da, ako damo sve od sebe, dobar rezultat neće biti upitan", rekao je Bule o periodu prije zimske pauze pa se osvrnuo i na Lokomotivu:

"Lokomotiva je napravila dosta promjena u odnosu na prvu utakmicu koju smo igrali u Osijeku, oni su spoj iskustva i mladosti, imaju jako dobre iskusne igrače i te mlade igrače željne dokazivanja. To je sve što ćemo reći o Lokomotivi, znamo sve njihove prednosti i vrline, ali znamo i sve nedostatke. Dobro smo pripremili utakmicu, a najvažnije je ono što će se događati na terenu."

Plan je dogovoren

Pojasnio je Bule i kakav plan je dogovoren za utakmicu s Lokomotivom, ali i naglasio, baš kao i više puta ranije, da on smatra kako sve ovisi o Osijeku.

"Mi smo danas na sastanku rekli da je ključ današnje utakmice biti agresivan na svakom dijelu terena i ne dozvoliti protivniku da se razmaše, Lokomotivi ako se dozvoli, ona može napraviti puno problema", rekao je Bule. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više