transferi

Osvajao je dva puta Copu, tražili su ga Chelsea i Beckham, a blizu je Dinama

Foto: Screenshot YouTube

MATIAS GODOY, novo argentinsko čudo od djeteta, na korak je do potpisa za zagrebački Dinamo. Argentinski mediji pišu da je supertalentirano 17-godišnje krilo Atletico Raffaela blizu transfera u Dinamo jer je klub zbog financijskih problema prisiljen prodati najtalentiranijeg igrača.

Riječ je o nadolazećoj argentinskoj zvijezdi koja je s reprezentacijama do 15 i 17 godina osvajala Copa Americu 2017. odnosno 2019. godine. Na turniru do 15 godina je postigao četiri gola (tri u polufinalu i jedan u finalu), dok je do 17 godina zabio tri pogotka.

Godoya je želio u Inter iz Miamija dovesti David Beckham, tražila su ga oba milanska kluba, a ponudu je poslao i Chelsea. Ipak, kako pišu tamošnji mediji, mladi igrač želi doći u klub u kojem će moći imati minutažu i vrhunsku platformu za razvoj, a opet će imati priliku igrati u jakoj europskoj konkurenciji. Nešto slično slučaju Danija Olma.

Godoy igra na poziciji desnog krila, a Dinamo bi za njega mogao platiti oko milijun eura. Sve bi trebalo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana.

Pročitajte više