Bivši španjolski reprezentativac objavio sliku iz bolnice: Nisam se ovome nadao

Foto: Instagram

VITOLO (33), igrač Atletico Madrida na posudbi u Las Palmasu, neće igrati između osam i deset mjeseci nakon operacije koljena. Španjolski krilni napadač oglasio se na Instagramu, gdje je poslao poruku navijačima Las Palmasa za koji je ove sezone odigrao svega osam utakmica zbog ozljeda.

"Navijači Las Palmasa, kao što znate, sezona za mene nije bila laka. Mjesecima sam uzimao lijekove kako bih mogao biti uz momčad, no koljeno više nije moglo izdržati. Morao sam prestati i otići na operaciju. Nisam se nadao ovakvoj sezoni, a znam i da ste vi puno očekivali od mene.

Žao mi je što sam vas razočarao. Sada nema druge opcije nego da zajednički odradimo posljednje tri utakmice. Nema veze jesam li na terenu ili ne, moramo ostvariti san cijelog otoka", napisao je Vitolo.

Četiri osvojene Europa lige, Superkup s Atleticom i 12 nastupa za Španjolsku

Las Palmas, klub sa španjolskog otoka, nalazi se na prvom mjestu druge La Lige sa 67 bodova, koliko ima i Eibar. Prva dva mjesta vode direktno u La Ligu, no za njih uoči triju posljednjih kola konkuriraju i Granada i Alaves sa 66 bodova, Levante sa 65 te Albacete sa 62 boda. Klubovi između trećeg i šestog mjesta idu u dodatni play-off.

Vitolo je profesionalnu karijeru započeo u Las Palmasu, iz kojeg je 2013. godine otišao u Sevillu. Ondje se zadržao četiri godine, nakon čega ga je doveo Atletico Madrid za 35 milijuna eura. Do danas je član madridskog kluba u kojem je upisao 101 nastup, sedam golova i devet asistencija.

Sa Sevillom je osvojio tri, a s Atleticom jednu Europa ligu. Također, bio je prvak Španjolske s Atleticom, kao i pobjednik UEFA-ina Superkupa. Vitolo ima 12 nastupa i četiri pogotka za španjolsku reprezentaciju. Zadnji put igrao je u prijateljskoj utakmici protiv Rusije 2017. godine.

Pročitajte više