Osvojio je zadnji naslov s Hajdukom. Danas se s 43 godine oprašta protiv Hajduka

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

HAJDUK danas od 15:30 gostuje u Cvetkovcu kod petoligaša Tehničara u drugom kolu SuperSport Kupa. Trener Mislav Karoglan jučer je otkrio je da situacija u momčadi Hajduka nije idealna jer se pojavilo nekoliko novih ozljeda, a nitko se od ranije ozlijeđenih još nije oporavio.

Jedan od igrača Cvetkovca je i Krunoslav Lovrek, legendarni napadač Zagreba i bivši igrač Hajduka, Liersea, Sydneyja i mnogih drugih klubova. Ovaj 43-godišnji napadač je u malenom niželigaškom klubu iz Koprivničko-križevačke županije već osam godina igrač i (pomoćni) trener, a ova utakmica će mu biti posebna po više kriterija.

Osim što će igrati protiv bivšeg kluba s kojim je osvojio posljednji Hajdukov naslov prvaka, Lovreku će ovo biti i oproštajna utakmica. Ubuduće se namjerava posvetiti isključivo trenerskom pozivu, rekao je nedavno.

Lovrek je u ljeto 2004. godine stigao na Poljud kao slobodan igrač iz japanske Cerezo Osake. U prvoj sezoni dao je dva gola u posljednjem prvenstvu koje su Bijeli osvojili do danas. Kao mladi igrač bio je jedan od najperspektivnijih u Hrvatskoj i stalni član mladih reprezentacija.

Pročitajte više