ENGLESKA REPREZENTACIJA

Otac najboljeg strijelca EPL-a: Odbili su mi sina, plakao je. Sad je engleska devetka

Foto: Getty Images/Gulilver Image

DOMINIC Calvert-Lewin, napadač Evertona i trenutno prvi strijelac Premiershipa, trebao bi večeras startati za Englesku protiv Belgije s obzirom na ozljedu Harryja Kanea. Bit će mu to drugi nastup u reprezentaciji. Debitirao je prije nekoliko dana protiv Walesa, kada je postigao i pogodak.

Njegov otac, Karlda Lewin, napisao je emotivnu poruku na Facebooku o tome kako je njegov sin od odbijenog napadača postao engleska "devetka".

"Sjećam se kada nije primljen u U-16 momčad England Victory Squad, neki izbornici i treneri nisu ništa vidjeli u njemu. Morao sam doma voditi šestogodišnjeg dječaka koji plače jer je bio presramežljiv da igra i nisu ga ni tada prepoznali. Kada ga sruše, on ustane. Ovdje ionako nije dozvoljeno da ostanete na podu.

Odbijanje je često način na koji te život usmjerava na put kojim trebaš ići. Ako si dugo kod frizera, na kraju će te ošišati. Travis Binnion, David Unsworth, Duncan Ferguson, Ronald Koeman, Carlo Ancelotti. Hvala vam što ste vjerovali u njega kad drugi nisu.

Suze koje danas teku su sretne dok se smije svima onima koji su rekli da neće uspjeti. Rekli su da je kao Bambi na ledu i da se neće snaći. Bambi je našao svoje klizaljke. 

Dominic Nathaniel Calvert Lewin, strijelac na debiju za Englesku i dječak kojem se isplatio težak rad. Ova večer pripada tebi. Volim te, sine i jako sam ponosan", stoji u poruci koju je napisao Karlda Lewin.

Objava je raznježila navijače reprezentacija koji su njome zatrpali društvene mreže.

 

Pročitajte više