Otac senzacije s US Opena: Đoković se rugao mom sinu, šteta da se prvak tako ponaša

Foto: Profimedia

PRIJE no što je u tri seta u finalu US Opena pobijedio Daniila Medvedeva, Novak Đoković je bez izgubljenog seta prošao i kroz polufinale. Suparnik mu je bio Ben Shelton, nepostavljeni američki igrač i senzacija ovogodišnjeg izdanja turnira. Srpski tenisač pobjedu je proslavio kopirajući slavlje svog suparnika, a zbog toga je sad prozvan.

Plasman u meč za naslov koji je osvojio tri puta Đoković je obilježio "spuštanjem slušalice fiksnog telefona". To je Sheltonov zaštitni znak i on je čudesni niz u New Yorku obilježio upravo takvim slavljem.  Nakon meča novinari su pitali Đokovića zašto je tako slavio pobjedu, a on je odgovorio: "Što se tiče radovanja, ukrao sam Benu radovanje! Sviđa mi se ta proslava i jednostavno sam je ukrao!"

Bryan Shelton: Nije kopiranje, bilo je to ruganje

Sheltonov otac Bryan tvrdi da nije u pitanju bila samo "krađa" proslave, nego da se najuspješniji tenisač svih vremena tako želio narugati njegovom sinu.

"Novak bi tako rado da ga svi vole... Želio se narugati Benu nakon meča, nije to napravio samo kako bi kopirao njegovu proslavu. Bilo je to da mu se naruga. Šteta je da se šampion poput njega tako ponaša."

Pročitajte više