Otac zvijezde Milana otkrio tetovažu hrvatskog grba tijekom proslave gola svog sina

Foto: Tik-Tok

MILAN je u sedmom kolu Serie A pobijedio Lazio 2:0, a već treći gol u prvenstvu Italije ove sezone postigao je Christian Pulišić. Američki reprezentativac je tijekom ljeta stigao u Milan iz Chelseaja u transferu teškom 20 milijuna eura i vrlo dobro se uklopio u novu sredinu. Pulišić je u 60. minuti zabio prvi gol za Milan protiv Rimljana, a onda se u centru pažnje našao njegov otac Mark.

Milan je na društvenim mrežama objavio video kako Pulišić stariji nezainteresirano gleda u mobitel dok utakmica traje, a kad mu je sin zabio gol, proslavio je s prijateljima i obitelji. U jednom trenutku slavlja na videu se vidi kako Mark Pulišić na ruci ima tetoviran hrvatski grb. 

@acmilan That’s one proud dad 🥺 #Pulisic #dad #MilanLazio #reaction #ACMilan #TikTokCalcio #FootballTikTok ♬ Take Me Home - SAMMY & LESEN

Pulišićev djed u SAD je otišao s otoka Oliba, obitelj danas živi u Hersheyju, u Pennsylvaniji, a mladi nogometaš je po djedu dobio srednje ime Mate. A zbog njega je i postao nogometaš. Premda ima hrvatsko državljanstvo, Pulišić je odabrao igrati za američku nogometnu reprezentaciju.

Za SAD je debitirao 29. ožujka 2016. protiv Gvatemale (4:0) u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo. U studenome 2018. protiv Italije nosio je kapetansku traku postavši s 20 godina i 63 dana najmlađi kapetan u povijesti američke vrste. Od 2016. do 2018. nosio je dres Borussije Dortmund, iz koje je otišao u Chelsea, gdje se zadržao četiri sezone. 

Pročitajte više