Otkrivena ružna prijetnja zbog koje je Jurić isključen. Prijeti mu duga suspenzija

Foto: EPA

U ZADNJOJ utakmici subotnjeg dijela programa 27. kola talijanske Serie A Torino i Fiorentina odigrali su 0:0.  U nervoznoj nadoknadi prvog poluvremena je požutio i hrvatski strateg Torina Ivan Jurić, a kraj utakmice nije dočekao na klupi. Drugi žuti i isključenje dobio je u 90. minuti.

Prema pisanju talijanskih medija, Juriću prijeti duža kazna nakon što je Fiorentininom treneru Vincenzu Italianu zaprijetio gestom i riječima: "Prerezat ću ti vrat." Navodi to La Repubblica. Jurićevu gestu je vidio i njegove riječi čuo četvrti sudac utakmice, ali i predstavnik Talijanskog nogometnog saveza. Navodi se da mu prijeti više utakmica suspenzije. Jurić se nakon utakmice ispričao Italianu u trenucima kad je on davao izjavu za televiziju.

Jurić ponudio, Italiano prihvatio ispriku

"Možemo li se zagrliti? Bio sam zao prema Vincenzu, prešao sam granicu i moram se ispričati", rekao je Jurić, a Fiorentinin trener spremno je prihvatio ispriku pa dodao:

"Nadam se da će ova slika nas dvojice na kojoj se grlimo biti ona koja će se objavljivati. To mora biti primjer drugima."

Pročitajte više