REGIJA

Otkriveni detalji smrti srpske legende. Nije bio cijepljen i odbijao je ići u bolnicu

Foto: Twitter

DRAGAN PANTELIĆ, čuveni golman iz '70-ih i '80-ih, poznat po sjajnim obranama, ali i po golovima koje je zabijao te karizmi, umro je u 69. godini u Nišu od posljedica koronavirusa.

Nekadašnji član Radničkog iz Niša, Bordeauxa i reprezentacije Jugoslavije, koji je imao 250 nastupa u jugo-ligi, bio je hospitaliziran u Univerzitetskom kliničkom centru Niš. 

Srpski mediji pišu kako Pantelić nije primio nijednu dozu cjepiva protiv koronavirusa. Pantelić je početkom listopada počeo kašljati, a 6. listopada je primljen kod liječnika, gdje je ustanovljeno da ima koronavirus. Liječnici su mu preporučili da ostane u bolnici, no Pantelić je to odbio.

Nakon tjedan dana stanje mu se dramatično pogoršalo, pa se opet javio liječniku. Pantelić je potom poslan u covid-bolnicu na liječenje, u kojoj je proveo pet dana. Bio je spojen na masku s kisikom, a nakon toga je završio na intenzivnoj njezi jer mu se stanje pogoršalo.

Tamo je primljen s teškim problemima s plućima i disanjem. Završio je respiratoru te na kraju umro u srijedu u 7:15 ujutro.

Pročitajte više