TRANSFERI

Otkriveno gdje Lewandowski namjerava završiti karijeru. Prvo Barca, onda nova liga

Foto: EPA

ROBERT LEWANDOWSKI želi se priključiti Barceloni da bi dokazao da je bolji napadač od Karima Benzeme, ikone Real Madrida, navodi Forbes u uvodu teksta u kojem se poziva na riječi Cezaryja Kucharskog, nekadašnjeg agenta poljskog napadača, koji je to izjavio za španjolske medije. Otkriva se i plan jednog od najboljih napadača svijeta o završetku karijere.

Lewandowski već neko vrijeme inzistira na odlasku iz Bayerna, a čini se da bi do njega i moglo doći. Strijelac 50 golova u 46 prošlosezonskih nastupa za njemačkog giganta željan je novih izazova, a Barcelona je klub s kojim se već neko vrijeme povezuje. Prema pisanjima dijela medija, pregovori su u tijeku i do transfera bi moglo doći.

"Želi dokazati da je bolji od Benzeme, to je samo još jedan razlog zašto hoće u Barcelonu. On nema snova, za njega je nogomet posao, a on je veoma profesionalan. Real Madrid i Barcelona su klubovi koji su na istoj razini", rekao je Kucharski, siguran da će doći do transfera.

Ipak, Barcelona neće biti posljednja postaja karijere 33-godišnjeg napadača koji je, igrajući za Znicz, Lech, Borussiju Dortmund i Bayern, zabio više od 500 golova. Prije odlaska u mirovinu njegova je želja zaigrati i u MLS-u.

Pročitajte više