Otkriveno zašto je Tino Sven Sušić izbačen iz momčadi Sarajeva

Foto: Ueslei Marcelino

TINO SVEN SUŠIĆ je prije desetak dana izbačen iz momčadi Sarajeva usred lude utrke tog kluba i Borca za naslov prvaka BiH.

Bivši igrač Hajduka optužen je za kršenje klupskog pravilnika, navodno mu se zamjeraju nezalaganje i nezainteresiranost na treninzima i utakmicama.

U međuvremenu je Borac osvojio naslov, a Sušić je vraćen u ekipu, no neće konkurirati za finale kupa koje će u srijedu igrati Sarajevo i prvak Borac.

Na današnjoj konferenciji za medije FK Sarajeva predsjednik Damir Kasun otkrio je razlog zbog kojeg nogometaši Tino Sven Sušić i Aleksandar Pejović nisu u konkurenciji.

"Sušića i Pejovića nema u momčadi zato što su konstantno remetili proces treninga. Nekoliko puta su opominjani zbog toga. Sušić sada individualno trenira, a Pejović je odlučio sporazumno napustiti klub i s njim smo trenutno u pregovorima", izjavio je Kasum.

U Sarajevo je 29-godišnji bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao u veljači prošle godine, ali je zbog problema s ozljedama odigrao samo 27 utakmica te je postigao dva gola, uz dvije asistencije.

U dresu Hajduka Sušić je bio najbolji igrač HNL-a, a za reprezentaciju BiH je nastupio na SP-u u Brazilu.

Pročitajte više