Ova snimka dokazuje da nogomet ipak još nije izgubio svaki smisao

Foto: Screenshot

IAKO ga i dalje religiozno pratimo, nogomet vše nije što je nekad bio. Napuhani transferi, koji su odavno izgubili svaki smisao i neprirodni arapski i kineski kapital, koji su ušli u klubove i od njih napravili čisti biznis ubili su onu romantiku zbog koje smo svi kao klinci zavoljeli sport.

No, još ima onih, također jako dobro plaćenih, koji barem na trenutak mogu ponovno biti klinci i od nogometa, koji to uvijek treba biti, napraviti odličnu zafrkanciju.

To je uspjelo igračima Union Berlina i Queen's Park Rangersa, koji su prekjučer trebali igrati prijateljsku utakmicu u Berlinu. Od početka utakmice padala je jaka kiša, no u 13. minuti nebo se otvorilo i susret je morao biti prekinut.

Dok su momčadi i suci vijećali što i kako dalje, netko je s razglasa pustio pjesmu "Why does it always rain on me?" uz odobravanje cijelog stadiona, a nekoliko trenutaka kasnije igrači su odlučili uzeti stvar u svoje ruke. Momčad QPR-a željela se svojim vjernim navijačima zahvaliti na podršku u Berlinu, pa su se zaletjeli prema tribini i na prsima otklizali do njih.

To su vidjeli i igrači Uniona pa su i oni brže bolje uzeli zalet i na isti način pozdravili svoje navijače. Utakmica je na kraju otkazana, no ostat će zapamćena kao jedna od najopuštenijih u zadnje vrijeme.

 

Pročitajte više