Ovako kladionice vide utakmicu Hrvatske i Francuske na Euru

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA i Francuska u 18 sati u Kölnu igraju prvu utakmicu drugog kruga rukometnog Europskog prvenstva. Francuzi su iz prve skupine prenijeli dva boda, a Hrvatska jedan. Prema kladionicama, Francuska je favorit s tečajem 1.35, dok je na Hrvatsku 4.30. Tečaj za neriješeni rezultat je 10.

Francuska je favorit prema kladionicama

Hrvatski rukometaši jučer su trenirali u Kölnu, ali bez pomoćnog trenera Borisa Dvoršeka i kapetana Domagoja Duvnjaka. Obojica imaju temperaturu. Izbornik Goran Perkovac rekao je kako Duvnjak ima temperaturu te da je zbog toga ostao u hotelu: "Tužan sam zbog toga što sam imao velike planove za njega." Hrvatska je ranije ostala i bez Ivana Martinovića, koji se teško ozlijedio u utakmici s Austrijom. 

Susret je najavio legendarni francuski reprezentativac Nikola Karabatić: "Naravno da će biti jako teško, vidjeli smo da Hrvatska ima puno navijača i bit će jako vruće, a na Euru nema lakih utakmica, svaka je velika borba. Imamo četiri utakmice i nadamo se ulasku u posljednjih četiri."

Hrvatsku nakon dvoboja protiv starih rivala Francuza očekuju utakmice s Mađarskom (20. siječnja), Islandom (22. siječnja) te na kraju s domaćinom Njemačkom (24. siječnja). Prijenos utakmice je na RTL-u.

Pročitajte više