Ovako o Tudoru priča igrač koji je zbog njega morao napustiti Marseille

Foto: EPA

CEDRIC BAKAMBU je u rujnu prošle godine napustio Marseille i potpisao za Olympiakos. Ranije je bio ustvrdio da je morao napustiti francusku momčad pod vodstvom Igora Tudora jer se na njega vršio pritisak i tretiralo ga se kao neželjenog igrača. Sad o Tudoru priča drugačije.

"Htio sam ostati. Kad je došao Luis Suarez, bilo je puno napadača, a trener je htio igrati samo s jednim. Meni je dozlogrdilo da igram na strani. Marseille se počeo rješavati igrača, a ja i dalje nisam puno igrao, a kad sam igrao, nisam igrao na svojoj poziciji. Počelo je biti teško", govorio je mjesec dana nakon odlaska i dodao: "Prestali su me koristiti. Stavili su me na lijevu stranu, a na treninzima sam, ja koji sam napadač, igrao lijevog i desnog beka."

U grčkom prvenstvu se dobro snašao. Postigao je 13 golova uz dvije asistencije u 22 utakmice, a ukupno 18 u 37 ogleda za Olympiakos. S kojim mjesecom odmaka od svakodnevice uz Tudora u Marseilleu, o svemu razmišlja drugačije. Čak ga i brani, prenose neki francuski mediji dijelove njegova razgovora o Tudoru.

Bakambu: Uspješno je odradio sezonu

"Tudor je ubio puno igrača? Ali kako je to napravio? Uspješno je odradio sezonu, doveo Marseille do trećeg mjesta. Sviđalo se to nama ili ne i unatoč tome što su svi očekivali direktan plasman kluba u Ligu prvaka, on je svoj posao napravio", rekao je Bakambu i dodao:

"Nije loše to što je napravio, bilo je puno onih koji su bili gori. Marseille je igrao napadački, zabijao je golove. Njegov smjer je bio jasan."

Pročitajte više