Ovo je gol koji je vjerojatno odlučio prvaka Hrvatske

Screenshot: MAXSport

DINAMO je preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva. Rijeka je povela golom Marka Pjace iz penala u 49. minuti, a Dinamo je do pobjede došao golčinom Brune Petkovića u 75. i lijepim pogotkom Arbera Hoxhe u 89. minuti.

Upravo bi gol Hoxhe mogao biti taj koji je odlučio prvaka. Albanski reprezentativac, koji je ušao dvije minute ranije, pobjegao je po lijevoj strani, odvojio se od čuvara i onda preciznim udarcem pogodio suprotni kut Nediljka Labrovića za veliko slavlje Dinama.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Podsjetimo, Hoxha je u Dinamo došao ove zime iz Slaven Belupa za milijun eura. Često je bio osporavan zbog svojih igara, a dosad je postigao samo jedan pogodak za zagrebački klub, i to u 5:1 porazu od PAOK-a u Konferencijskoj ligi. Svojim prvenstvenim prvijencem za Dinamo usmjerio je titulu prema Maksimiru.

Pročitajte više