Ovo je klub koji je Daliću davao 10 milijuna: Trenirali ga Hrvati i Cannavaro

Foto: EPA

"PONUDA je istinita. Kinezi su bili i u Hrvatskoj i podebljali su ponudu, no moj fokus i dalje je na hrvatskoj reprezentaciji. Nije u šoldima sve", poručio je Zlatko Dalić nakon što je tek na trenutak razmotrio ponudu dosad anonimnog kineskog prvoligaša koji je hrvatskom izborniku ponudio unosan trogodišnji ugovor vrijedan oko 30 milijuna eura.

"Tianjin Quanjian je klub koji želi Zlatka Dalića. Još prije mjesec dana predstavnici tog kineskog kluba bili su u Varaždinu kod Dalića. On je tada otklonio ponudu jer ima svoje obaveze i riječ koju je dao Savezu", otkrio je Slobodnoj Dalmaciji hrvatski menadžer Franjo Vranjković, uz opasku kako Kinezi neće olako odustati od Zlatka Dalića.

"To je klub koji je taman otkazao svome treneru Paulu Sousi. Izdržat će još četiri runde do kraja sezone i priča oko našeg izbornika mogla bi se iznova otvoriti. Samo da znate, ponuda koju je Tianjin Quanjian stavio na stol našem izborniku u Varaždinu je 10 milijuna eura čisto!"

Trenersku poziciju Tianjin Quanjiana u prošlosti su obnašali Dražen Besek i Goran Tomić, kao i Vanderlei Luxemburgo i Fabio Cannavaro. Trenutačno najpoznatija zvijezda kineskog kluba je Alexandre Pato.

Pročitajte više