CONOR MCGREGOR U PRITVORU "Ovo je najodvratnija stvar u povijesti UFC-a"

Foto: Screenshot/UFC

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White imao je burnu noć. Sinoć se uživo obratio javnosti nakon što je podivljali prvak Conor McGregor napao autobus s UFC borcima, zbog čega je kasnije i uhićen.
 


 

McGregor je s grupom prijatelja i fanova upao u dvoranu i raznim predmetima gađao autobuse s borcima koji će nastupiti na subotnjoj priredbi u New Yorku. Razbijeno je staklo na autobusu. Nekoliko boraca završilo je u bolnici, a UFC je bio prisiljen otkazati tri zvučne borbe na sutrašnjem UFC 223. Ozlijeđeni su Michael Chiesa i Ray Borg, a prvakinja Rose Namajunas bila je u šoku. 

"Conora i 20 tipova pustila je McLife ekipa, upali su u zgradu, bacali su stvari na autobus, razbili staklo koje je posjeklo Chiesu, a Rose Namajunas je jako potresena. Jednom zaposleniku je slomljen zglob. Ovo je najodvratnija stvar u povijesti UFC-a", rekao je White otkrivši da Conora traži policija, a njegov avion ne smije napustiti zemlju. Par sati kasnije Irca je privela policija.

Protiv Conora McGregora podignuta je optužnica zbog napada i kriminalnog ponašanja, potvrdila je policija. Ujutro (oko ponoći po hrvatskom vremenu) McGregor bi trebao izaći pred suca.



 
Prvi čovjek UFC-a najavio je da UFC neće biti jedini koji će tužiti McGregora. 

"Ovo mu je bio jako loš potez, gadi nam se", dodao je.

"Sve se vidi na snimkama, i Conor je bacao stvari na autobus", rekao je White.

"Trenutno ne želimo imati posla s njime. Tko će sada biti njegov fan? Želite li vi raditi s njime i kupovati njegove borbe? Nitko to ne želi, svi su zgroženi. Mogli smo dogovoriti borbu ako mu Khabib nije drag, mogli su se boriti legalno, a on je odabrao doći s 30 prijatelja i napraviti ovo. Ne znam je li na nekim drogama ni u čemu je problem. Šokiran sam. Čovjek ima bebu kod kuće, a tako se ponaša. Imat će velikih problema, nismo jedini koji će ga tužiti. Ovo što se dogodilo je kriminal", rekao je White.



 
 

Pročitajte više