HRVATSKA REPREZENTACIJA

Ozlijeđeni Kramarić upitan za Mađarsku

Foto: Marko Prpić / Pixsell

NAJBOLJI i najefikasniji napadač Hrvatske te spasitelj od blamaže na Maksimiru protiv Azerbajdžana na startu kvalifikacija za Euro ozlijedio se na utakmici u četvrtak, na kojoj je donio pobjedu krasnim golom za konačnih 2:1.

Nakon meča iz svlačionice je izašao s oblogom i bolnom grimasom na licu. Požalio se da već dugo ima probleme s koljenima i da osjeća bol. Rekao je da može igrati, ali i naglasio da ga bol ipak muči. 

To znači da je pred liječničkom službom reprezentacije, predvođenom doktorima Nemecom i Bahtijarevićem, važan posao kako bi osposobila ključnog igrača Hrvatske za meč drugog kola kvalifikacija, sutrašnje gostovanje kod Mađarske u 18 sati.

Kramarić je protiv Azerbajdžana postigao gol i treću utakmicu zaredom za reprezentaciju. Prije nego što je poentirao na početku kvalifikacija za EP, to je napravio i na obje posljednje utakmice skupine Lige nacija, protiv Španjolske na Maksimiru i kod Engleske na Wembleyju. 

Ove sezone je u životnoj formi. Usprkos tome što ga trener u klubu i izbornik u reprezentaciji rotiraju na svim pozicijama na protivničkoj polovici, postigao je ukupno 21 gol u 34 utakmice.

Hrvatskoj se za Mađarsku u prvu momčad vraća Rebić , pa bi u slučaju da Kramarić ne bude u stanju igrati u Budimpešti, Petković opet mogao biti najistureniji napadač.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više