HRVATSKI NOGOMETAŠI

PAOK: Kotarski je imao potres mozga, izgubio je svijest, ali bit će dobro

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

REPREZENTATIVNI golman hrvatske U-21 reprezentacije Dominik Kotarski ostao je nepomično ležati i iznesen je s travnjaka na nosilima tijekom utakmice između svog PAOK-a i Lamije u sklopu 4. kola grčkog prvenstva. Njegov je klub izdao priopćenje u kojem potvrđuje da je Kotarski na utakmici izgubio svijest, no da se uskoro probudio. "Pregledi glave i vrata koje je prošao u bolnici pokazali su da će mu biti dobro. Imao je potres mozga, nakratko je izgubio svijest", objavio je PAOK

Kotarski, kojeg je izbornik mlade nacionalne momčadi Igor Bišćan uvrstio na popis igrača za predstojeće utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Danske, nezgodan udarac dobio je u desetoj minuti produžetka utakmice.   

U borbi za loptu nehotice ga je nogom u glavu udario Richmond Boakye. Nakon udarca Kotarski je ostao ležati na terenu te je iznesen na nosilima. PAOK je dotad već bio iskoristio sve zamjene i na vrata je morao stati njegov suigrač Stefan Schwab. Utakmica je završila pobjedom PAOK-a 1:0.

 

Pročitajte više