Paraiba se opet ozlijedio, mogao bi biti spreman tek za derbi protiv Dinama

HAJDUKOM brazilski napadač Rafael Paraiba na teren se sigurno neće vratiti prije početka studenog. Brazilac koji je u premijernim nastupima zalaganjem "kupio" splitsku publiku i čiji se povratak nakon ozljede željno iščekivao opet mora na rehabilitaciju nakon što je na treningu istegnuo mišić.

Paraiba sigurno neće biti u kadru za utakmicu protiv Šibenika, a vjerojatno će izostati i protiv Karlovca. Ukoliko oporavak bude tekao po planu, Paraiba bi u konkurenciji za sastav mogao biti 1. studenog u derbiju protiv Dinama na Poljudu, ali iz kluba poručuju da je još rano za takve prognoze. Podsjećamo, Brazilac koji je zabio jedini ovosezonski Hajdukov gol u europskim utakmicama prvi se put ozlijedio još prije dva mjeseca u uzvratu protiv Žiline.

Trener Edoardo Reja, koji je jučer u Splitu proslavio 64. rođendan, u vrlo je neugodnoj situaciji što se ozljeda tiče. Hajdukovci danas i sutra neće trenirati, Reja će ih odmarati do utorka kad bi se na treninge trebali vratiti Ahmad Sharbini i Dario Jertec. No, "u ambulanti" su i dalje Tomić, Tomasov, Rodić, J. Buljat i M. Buljat koji su pokupili virozu, te Vejić, Paraiba, Rubil, Pezo i Aračić koji se oporavljaju od ozljeda. Anas Sharbini, Subašić, Pandža, Ibričić, Maloča, Ljubičić i Oremuš ovih su dana zauzeti reprezentativnim obavezama.

 

Pročitajte više