Parma otpisala bivšeg veznjaka Hajduka: Čekaju se ponude za njega. Zasad ih nema

Foto: Profimedia

STANKO JURIĆ (26) je otpisan u Parmi, barem tako navodi ParmaToday, portal koji je, jasno je iz imena, specijaliziran za praćenje događanja u tom talijanskom klubu. Parma se i dalje natječe u Serie B, ali čelnici kluba smatraju da su toliko pojačali kadar u veznoj liniji da za Jurića više nema mjesta.

"Jedan od igrača čiji status Parma mora riješiti je svakako Stanko Jurić. Hrvat je shvatio da više nije u planovima trenera za prvih 11 kluba, u hijerarhiji veznjaka su svi igrači koje klub ima na raspolaganju ispred njega pa ga Parma stoga želi prodati", piše ParmaToday i dodaje:

"Hrvatski veznjak je prošle sezone sakupio 34 nastupa u regularnom dijelu sezone, kupu i play-offu za plasman u Serie A, ali ni u jednom trenutku nije zasjao i pokazao da mu je mjesto u prvoj momčadi. Klub sada čeka ponude za njega. Zasad ih nema."

Podsjetimo, Jurić je prodan u Parmu za dva milijuna eura, a prije toga je odigrao 93 službene utakmice za Hajduk, od čega je 72 započeo u prvom sastavu. Zabio je pritom osam golova i upisao pet asistencija. Posljednji susret odigrao je protiv Lokomotive na Poljudu, a bila je to ujedno i zadnja prvenstvena utakmica. Hajduk je pobijedio s 2:0, a Jurić je asistirao Marku Livaji za prvi pogodak. 

Pročitajte više