Pavličić: Torcidi sam pokazao da zašuti jer su u Splitu našim navijačima oteli transparent

HAJDUK je sinoć već imao tri boda u džepu, no u 90. minuti Tomislav Pavličić je nakon prekrasno izvedenog slobodnjaka pokupio paučinu na Subašićevim vratima i Cibaliji osigurao bod.

Pavličić je tako doveo Hajduk i Dinamo u jednak bodovni položaj, a igrač Cibalije ne krije da navija za Maksimirski klub.

"Oduvijek navijam za Dinamo, ali ne igram ni za koga nego za svoj klub, grad i Ultrase. Sit sam tih priča, ne štedim se ni kad igram protiv Dinama i hvala Bogu da sam jesenas golom Dinamu svi nevjernicima začepio usta", rekao je Pavličić za Jutarnji list.

Zanimljivo je da je nakon prekrasnog pogotka kojim je matirao Subašića Pavličić došao do tribine s Hajdukovim navijačima i stavio prst preko usta.

"Na Kup utakmici u Splitu Torcida je našim navijačima otela transparent "Ultras - Novo Selo". To me zaboljelo i nisam dugo morao čekati na osvetu. Ovaj pogodak mi je najdraži u karijeri i posvećujem ga Ultrasima."

Cibalia će već u srijedu opet ukrstiti koplja s Hajdukom u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. Bijeli su već jednom nogom u finalu, u Splitu je bio 4:1.

"Šteta što smo tako visoko poraženi na Poljudu, 4:1 ćemo teško nadoknaditi. Međutim, idemo igrati, Hajduk je dovoljan motiv. Nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat i sačuvati atmosferu za utakmicu u Koprivnici", zaključio je Pavličić.

S.T.
Foto: Vlado Kos (Cropix)

Pročitajte više