Payet: Otkud nam toliko motiva? Pa vidjeli ste što je Island učinio Englezima

Foto: Hina

FRANCUSKA se pobrinula da joj se ne dogodi blamaža protiv Islanda kao njihovim susjedima Englezima. Dimitri Payet kaže kako im je utakmica Engleske i Islanda poslužila kao odlično upozorenje uoči četvrtfinala.

"Dobro smo ih proučili, sve njihove prednosti i mane, bili smo motivirani od početka do kraja. Kako i nećemo biti, pa vidjeli smo što su učnili Englezima," rekao je Dimitri Payet nakon uvjerljive pobjede 5:2 u četvrtfinalu Eura protiv Islanda.

Payet i Griezmann sjajno su se nadopunjavali, napadač Atletico Madrida s četiri gola je najbolji strijelac turnira, a protiv Islanda stigao je namjestiti i jedan Payetu, njegov treći na Euru.

"Užitak je igrati s takvim majstorom, ne skačemo si po prstima, nego odlično koristimo prostor između linija," kaže Payet pa upozorava kako neće podcijeniti Njemačku, iako Elf ima problema s ozljedama.

"Oni su svjetski prvaci, znamo što možemo očekivati i svjesni smo njihove snage, ali i mi smo moćni. Osobito nakon ovako uvjerljive pobjede. Sjećam se dobro našeg poraza u četvrtfinalu SP-a od Nijemaca, taj sam susret gledao na televiziji, a sad ću, nadam se, igrati i dat ću sve od sebe da ovaj put mi proslavimo," zaključio je Payet.
 

Pročitajte više