Pepov skupocjeni bek operirao i drugo koljeno: "Bilo je ljubomorno"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

BENJAMIN MENDY u srijedu je operirao i drugo koljeno nakon što je sedam mjeseci bio izvan terena zbog iste ozljede na suprotnoj nozi. Francuski reprezentativac proveo je svih 90 minuta u pobjedi protiv Uniteda (3:1), ali je morao napustiti kamp francuske nogometne reprezentacije.

Mendy je u nedjelju navečer otputovao u Pariz odakle se uputio u Barcelonu, gdje je ponovno operirao koljeno. Ovoga puta imao je zahvat na lijevoj nozi, a operaciju je obavio Pepov omiljeni liječnik za takve ozljede dr. Ramon Cugat.

Mladi Francuz kojeg je City prije dvije sezone doveo za gotovo 60 milijuna eura iz Monaca, obratio se navijačima putem svog Instagram profila.

"Drugo koljeno je bilo ljubomorno zbog prve operacije, ali sve je prošlo u redu i uskoro se vraćam na teren. Oprostite dečki, morat ćete pronaći novog kapetana u Fantasyju za naredne utakmice", kazao je Francuz našalivši se na svoj račun.

Klub s Emiratesa zasad nije potvrdio koliko dugo Pep Guardiola neće moći računati na darovitog braniča, koji je ove sezone započeo 10 od 12 premierligaških utakmica. Njegovo odsustvo bit će priličan udarac za Katalončevu momčad s obzirom na to da mu je ozlijeđen i najbolji igrač momčadi Kevin De Bruyne, koji je propustio prva dva mjeseca sezone.

Na toj poziciji zamijenit će ga Fabian Delph ili Ukrajinac Oleksandr Zinchenko.

Pročitajte više