HRVATSKI NOGOMETAŠI

Perišić nije svjedočio o navodnoj vezi Wande i Broza. Sutkinja naredila da ga privedu

Foto: Instagram

IVAN PERIŠIĆ nije se pojavio, iako je pozvan kao svjedok, na sudskom postupku u kojem Mauro Icardi, njegov nekadašnji suigrač iz Intera, tuži Fabrizija Coronu. To je novinar koji je 2019. godine pisao da je Icardijeva supruga i menadžerica Wanda Nara bila ljubavnica Marcela Brozovića, tada također Icardijevog i Perišićevog suigrača. 

Gazzetta: Sutkinja kaznila Perišića s 500 eura i naredila da ga privedu na iduće ročište

Gazzetta dello Sport piše da je sutkinja zato Perišića kaznila s 500 eura bez obzira na to što nije mogao doći na ročište jer je istog dana njegov Tottenham igrao utakmicu Lige prvaka. Osim toga, naredila je da ga na iduće ročište 25. siječnja privede policija. Što je još važnije, na ročištu se nije pojavio ni tužitelj Icardi, koji otkako je prešao u turski Galatasaray nije sudu prijavio novu adresu.

Zato je sutkinja odlučila da će njegov eventualni nedolazak na iduću raspravu smatrati odustajanjem od tužbe. Na prošlom ročištu u svibnju svjedočio je Marcelo Brozović. "Sve je laž. Nikada nisam bio u vezi s gospođom Wandom. Nisam imao čak ni njezin broj", rekao je Brozović na suđenju, prenose talijanski mediji.

Brozović: Cijeli svijet je znao za tu vijest. Imao sam problema sa suprugom

Osim što je negirao bilo kakvu povezanost s Wandom Narom, dodao je kako nikada nije imao problem s Icardijem niti su raspravljali ili se potukli. "Cijeli svijet je znao za tu vijest. Imao sam problema sa suprugom i obitelji", izjavio je Brozović i naglasio da ga nitko nije kontaktirao prije objavljivanja teksta.

Novinar Corona rekao je da je "priča o ljubavnoj vezi Brozovića i Wande bila poznata u nogometnim krugovima" i dodao kako su to "svi znali". Talijanski mediji navode da je Corona dok se ustajao s optuženičke klupe prišao Brozoviću te mu se ispričao rekavši: "Žao mi je." Wanda je također prije mjesec dana opovrgnula ovu priču:

"Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikome nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Ova nam je priča stvorila brojne probleme. Djecu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agentica. Ništa u toj priči nije bilo istinito."

Pročitajte više