LIGA NACIJA

Piksi: Ne pamtim kad je Jović zabio gol za reprezentaciju

Foto: EPA

SRBIJA i Slovenija na beogradskoj Marakani odigrale su susret drugog kola Grupe 4 na B razini UEFA-ine Lige nacija koji je završio 4:1 u korist domaćina. Nakon utakmice na konferenciji za medije izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi izrazio je žaljenje jer smatra da bi Srbija trebala imati više navijača, odnosno veću podršku s tribina.

"Moj odgovor je potvrdan, da, zaslužujemo veću podršku svakako. Večeras je bilo bolje nego prošli put. Ponovit ću, mi smo tu da se borimo, žrtvujemo, a ljudi će procijeniti hoće li dolaziti. Reprezentacija nije klub, očekujemo, ali ne možemo odlučivati o tome", rekao je Stojković koji je uveo brojne promjene u odnosu na prošli susret.

"Htio sam svih 11 promijeniti, ali vjerojatno biste me proglasili ludim, to su neke varijante o kojima smo odlučivali. Mislim da ne griješim oko izbora momčadi, važno je dati minutažu igračima koji su manje igrali, ja nemam tu dilemu. Mijenjat ćemo maksimalno, kalendar je takav, ne možete ni zamisliti koliko je teško. Danas su mi u poluvremenu dvojica ili trojica tražila izmjenu", rekao je.

Jović i Radonjić dobili na samopouzdanju

Novinari su Piksija pitali i o Luki Joviću te koliko je pogodak u ovoj utakmici bitan za njegovo samopouzdanje. "Zaboravili ste i Radonjića, i on ne pamtim kada je dao gol za reprezentaciju. I on i Jović, nije važno tko je dao gol, ali mi je drago da oni na planu samopouzdanja idu tim putem", rekao je Stojković pa dodao:

"Ja vjerujem u njih i oni to vraćaju, vjerujem da mogu biti ovakvi kao večeras. Sam pristup igri, borbenost i požrtvovanost, to mi je bitno da vidim, golovi nisu toliko bitni", zaključio je srpski izbornik.

 

Pročitajte više