JUVENTUS

Pirlo objasnio svoj odnos s Ronaldom i najavio okupljanje velike trojke

Foto: Getty Images

JUVENTUS danas u 4. kolu Lige prvaka dočekuje mađarski Ferencvaroš, a trener Andrea Pirlo na press-konferenciji prije utakmice govorio je o odnosu sa svojom najvećom zvijezdom Cristianom Ronaldom.

"Prema njemu se ponašam kao prema svim drugim igračima. Uvijek sam na raspolaganju na terenu i izvan njega. Lako je imati dobar odnos sa skromnim ljudima, a ja sam takav. Njega, dokazanog šampiona, tretiram na isti način kao mlade igrače poput Frabotte i Portanove, radim iste stvari kao kad sam bio igrač", rekao je Pirlo.

Ronaldo je zabio osam golova u šest utakmica Serie A, ali neko ga vrijeme nije bilo jer je morao odraditi period izolacije zbog koronavirusa. Juventus još nije bio u najjačem sastavu u punom smislu riječi, s tri najveće zvijezde u top formi.

"Dybala je bio ozlijeđen, Morata nije bio s nama na početku sezone, a Ronaldo je imao covid. Sad su trenirali zajedno nekoliko dana. Treba izbalansirati momčad i nadam se da ćemo naći rješenje da sva trojica igraju zajedno ako je moguće", objasnio je trener Juventusa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više