Transferi

Pjaca u velikom problemu: U posljednjem trenutku mu propao odlazak iz Juventusa?

Foto: Guliver Image/Getty Images

VEĆ DESETAK dana talijanski mediji tvrde da je Cagliari novi klub Marka Pjace. Navodno je sve bilo dogovoreno i čekao se samo potpis hrvatskog nogometaša, ali danas je dogovor propao.

Pregovori između Cagliarija i Juventusa su prekinuti i neće se nastaviti, javlja većina talijanskih medija. Još se ne zna razlog zašto je predsjednik Cagliarija Tomasso Giulini odustao od Pjace, igrača kojeg jako cijeni. 

Raniji dogovor klubova je bio da Pjaca ode na Sardiniju pola godine ili godinu i pol, a da Cagliari ima mogućnost otkupa ugovora za 12 milijuna eura. Prije posudbe očekivalo se da će Juventus do 2023. godine produžiti Pjacin ugovor koji traje još godinu i pol dana.

Nedavno je Pjaca zaigrao za Juventus nakon gotovo tri godine, a između teških ozljeda (potrgao je križne ligamente oba koljena u zadnje tri godine) igrao je na posudbama u Schalkeu i Fiorentini. 

Do kraja tjedna mora naći klub u kojem će se nametnuti Daliću

Potencijalni hrvatski reprezentativac, svjestan da u Juventusu neće imati veliku minutažu, želi odlazak do kraja siječnja kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću uoči slaganja popisa za Europsko prvenstvo ovoga ljeta.

Da je otišao u Cagliari, 24-godišnji Pjaca ponovno bi zaigrao s Markom Rogom, s kojim je dijelio svlačionicu i u Dinamu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više