Pjanić je Juventusov: Na odlasku iz Rima zaratio s klubom

Foto: Getty Images / Guliver Image

MIRALEM PJANIĆ igrat će sljedeće sezone za Juventus. Bit će to sjajno pojačanje za prvaka Italije, koji želi osvojiti Ligu prvaka. Navijači rimske momčadi bijesni su nakon odlaska najboljeg igrača, a talijanski Corriere dello Sport javlja kako je 26-godišnji veznjak poslao prijatelju poruku putem WhatsAppa, u kojoj je otkrio scenarij.
 
"Roma je potreban novac i nazvala je Juventus. Prodali su me za 15 minuta. Tako je to u životu", napisao je Pjanić, kojeg je Juventus platio 38 milijuna eura.
Pjanićev menadžer: Juve je platio klauzulu
 
Njegov PR menadžer Adis Junuzović dodatno je pojasnio situaciju.
 
"Naravno, navijači se ne slažu s njegovim odlaskom kod najvećeg rivala za Scudetto i svi su ljuti na upravu Rome jer je pustila najboljeg igrača. No, postojala je klauzula, koja je aktivirana i tako je to u nogometu. Službeno predstavljanje trebalo bi biti idućeg tjedna", zaključio je Junuzović.
Direktor Rome: Pjanić je zatražio odlazak u Juventus
 
Međutim, generalni direktor Rome Mauro Baldissoni tvrdi da je Pjanić želio napustiti Olimpico.
 
"Predsjednik kluba James Palotta nije želio prodao Pjanića. Istina, postojala je klauzula, no Pjanić nije želio produžiti ugovor, te je sam zatražio odlazak u Juventus i mi tu nismo mogli ništa učiniti", poručio je Baldissoni.
 
Podsjetimo, bivši igrač Metza i Lyona, te reprezentativac Bosne i Hercegovine, imao je ugovor s Romom do 30. lipnja 2018. godine, a za momčad Luciana Spallettija u posljednjoj sezoni odigrao je ukupno 41 utakmicu (3.434 minute), a postigao je 12 golova uz 13 asistencija. 
 

Pročitajte više