Pletikosa: Ni pet pobjeda Lokomotive ne bi me moglo uvjeriti da odnos Dinama i Lokomotive ima smisla

Screenshot: HRT

DINAMO je nakon trećeg poraza u posljednje četiri utakmice ostao bez trenera. Mario Cvitanović je podnio ostavku nakon što je u istom tjednu uvjerljivo s po 1:4 izgubio od Rijeke i Lokomotive.
 
"Rijeka je uzela što im je Dinamo ponudio. Nikad nisam vidio takve individualne pogreške igrača kakve su pravili Dinamovi nogometaši. Nešto se događalo s igračima Dinama na psihološkom planu", rekao je Stipe Pletikosa u emisiji Stadion i osvrnuo se na poraz od Lokomotive.
 
"Ni pet pobjeda Lokomotive ne bi me moglo uvjeriti da odnos Dinama i Lokomotive ima smisla i da to nije utakmica prve i druge momčadi. Naglašavali smo da se Dinamo previše oslanja na napad i individualnu kvalitetu. Vidimo da to više nije dovoljno. Dinamo je dosad gubio bodove od ekipa koje se žele nadigravati."
 
Cvitanovića je naslijedio Nikola Jurčević...
 
"Žao mi je kad vidim koliko često se mijenjaju treneri, Marija poznajem i radi se o poštenom i savjesnom radniku. Međutim, mislim da je preskočio nekoliko stepenica u svojoj karijeri i da mu je ovo došlo jako brzo. Jurčević je uvijek imao ambiciju biti prvi trener. Ovo mu je dobra prilika, ima prednost ispred Hajduka i ima momčad koju može psihički podići."
 
Junak kola u HNL-u je Karlo Letica, vratar koji je u 96. minuti zabio za pobjedu Hajduka protiv Istre 3:2.
 
"Ovo što je Karlo napravio je poseban slučaj. Interes Reala je vjerujem ozbiljan i tužan sam jer ga struka Hajduka nije ranije prepoznala. Ja sam imao tu sreću, a on nije. Karlo je sve ovo zaslužio i mislim da će se dobro nositi s ovom pažnjom."
  

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više