PALČIĆI ZA HRVATSKU

Počela je velika nagradna igra Palčići za Hrvatsku. Možete osvojiti čuda

Foto: Palčići za Hrvatsku

TOČNO u podne počela je velika nagradna igra Palčići za Hrvatsku u kojoj možete osvojiti nevjerojatne sportske suvenire. 

Svatko tko na stranici udruge Dinamo - to smo mi donira 30 kuna za pomoć za prikupljanje sredstava za potrebnu opremu za Klub roditelja nedonoščadi Palčić dobit će serijski broj koji ulazi u bubanj za vrijedne nagrade.

Najbolji hrvatski, ali i svjetski sportaši donirali su svoje dresove i opremu za ovu akciju pa se među potencijalnim dobicima nalaze i kaciga Janice Kostelić, pancerica Ivice Kostelića, kopačke Velimira Zajeca, dres Luke Dončića i dres Francesca Tottija. Svi rekviziti su, naravno, potpisani.

"Janica Kostelić donirala je kacigu s kojom je osvojila medalje na ZOI u Torinu, Tin Srbić dres u kojem je osvajao brojne svjetske medalje, Dario Šimić dres sa utakmice Dinamo - Porto na kojoj je bio kapetan i na kojoj je Dinamo ubilježio prvu pobjedu u Ligi prvaka. Velimir Zajec dao je kopačke iz legendarne 1982., dok je Blanka Vlašić poklonila dres u kojem je skočila 208 centimetara, drugi najbolji rezultat svih vremena. Naravno, tu je i dres veslača Valentina Sinkovića, Ivice Zupca iz LA Clippersa, a da ne govorimo o svim našim najboljim rukometašima, nogometašima i tenisačima. Ana Konjuh i Marin Čilić dali su svoje rekete", rekao je Juraj Čošić, predsjednik udruge Dinamo - to smo mi.

Akcija prikupljanja sredstava za Palčiće do sad je prikupila više od 5,5 milijuna kuna, gotovo milijun i pol više od onoga što je trebalo. Sav preostali novac iskoristit će se za nabavu opreme za ostala rodilišta u Hrvatskoj.

Pročitajte više