HNL

Počeo je mercato na Rujevici. Rijeku napustio veznjak kojeg je doveo Kek

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SRĐAN GRAHOVAC prvi je igrač koji će napustiti Rujevicu u zimskom prijelaznom roku, potvrdili su za Index danas iz HNK Rijeke. 26-godišnji veznjak u Rijeku je stigao u veljači ove godine u vidu posudbe iz kazahstanskog prvaka Astane.

Doveden je na inzistiranje Matjaža Keka kako bi popunio rupe u sredini terena nastale Bradarićevim odlaskom u Cagliari, ali se nije uspio nametnuti novom treneru Igoru Bišćanu. Naime, Bišćan je pronašao novo mjestu Domagoju Pavičiću u sastavu spustivši ga niže u sredinu terena, te je time Grahovac postao višak.

Ovaj bh. nogometaš za Rijeku je ukupno odigrao 12 utakmica i upisao jednu asistenciju.

Prilika za juniora Rijeke

Iz kluba su nam također potvrdili da se u momčad Rijeke vraća Matej Vuk. Riječ je o junioru Rijeke, lijevom napadačkom krilu i U-19 reprezentativcu Hrvatske koji se jesenas kalio u Interu iz Zaprešića.

Ovaj 18-godišnjak tako će se priključiti momčadi u nadolazećim pripremama zajedno s još dvojicom mladih talenata, Mitrovićem i Bušnjom koji su već duže vrijeme u programu prve momčadi. Bit će to trojac od kojih će Bišćan pokušati stvoriti igrače, prve iz Rijekina omladinskog pogona nakon dugo godina.

Vuk je u Interu ove sezone u HNL-u i Kupu odigrao ukupno 14 utakmica.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više