LIGE PETICE

Pogledajte akciju i gol godine u Španjolskoj

ŠPANJOLSKA je brzo zaboravila majstorske asistencije i golove Messija, Griezmanna i Suareza od prije nekoliko dana. Za to je zaslužan igrač Deportivo La Corune.

Sjajna akcija cijele momčadi i preko cijelog terena

Iskusni napadač Christian Santos (32) je na utakmici protiv Huesce u 38. kolu druge španjolske lige sjajnu akciju, u čijem začetku je i sam sudjelovao, okončao spektakularnim golom.

Skoro cijela momčad Depora sudjelovala je u brzoj i efektnoj akciji koja je krenula oduzimanjem lopte pred svojim kaznenim prostorom, nakon čega je slijedio niz atraktivnih proigravanja iz prve, petom, u prostor...

Počeo kontru i spektakularno je završio

Okončao ju je Santos, koji na visini bijele točke ubačaj Salve Ruiza zahvaća akrobatskim letom i bacanjem unatrag te poentiranjem preko glave, dok mu je čuvar bio na leđima.

Gol velike estetske, ali i rezultatske važnosti

Krasan gol nije imao samo estetsku nego i veliku rezultatsku vrijednost jer davljeniku Deporu je donio pobjedu 2:1 u važnom meču protiv teškog suparnika, koji se bori za izravni ulazak u Primeru. 

Deportivo se zahvaljujući škaricama za pamćenje četiri kola prije kraja udaljio od zone ispadanja.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku sukoba igrača Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više