BOKS

Pogledajte bijesni ispad Boba Aruma nakon Furyjeve i Wilderove presice

Screenshot: Youtube

KONFERENCIJA za medije koja je održana pred meč Tysona Furyja i Deontaya Wildera, koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju, imala je buran završetak.

Nakon što se pozornica ispraznila, mediji su okružili 89-godišnjeg promotora te borbe, Boba Aruma. On je jasno dao do znanja da je frustriran pokušajem voditeljice Kate Abdo da boksače postavi u pozu za sučeljavanje.

U trenutku kad je Abdo pozvala Furyja i Wildera da priđu jedan drugom, Arum je iz publike glasno vikao kako bi spriječio taj događaj. Naposljetku je i uspio.

Napao voditeljicu

Objasnio je zašto je to učinio te se žestoko obrušio na 40-godišnju voditeljicu s Fox televizije.

"Mi držimo stvari pod kontrolom baš zato da se ne bi dogodilo nešto što nitko ne želi gledati. Da je došlo do sučeljavanja, znamo da bi to eskaliralo u nešto više. Na pozornici nije bilo osiguranja, a ta glupača ih je pokušavala spojiti. Ona je s Foxa, pa vjerujem da je sve bilo smišljeno. Tko bi ih zaustavio da su krenuli jedan na drugog? Već neko vrijeme pred cijelim svijetom jedan drugog vrijeđaju, govore si najgore stvari, nije to moglo dobro završiti. Kad ih tako ljute kao pse postavite jednog pred drugog, to samo znači da želi isprovocirati sukob", rekao je Arum pa dodao:

"Nema sučeljavanja, dovedite osiguranje. Razumjeli su to. Problem su ti ljudi s Foxa, oni ne znaju ništa o poslu. Doveli su tu ženu iz Britanije pa je ona cijelu presicu prilagođavala Wilderu. Nije me briga za to, ali svi su vidjeli što je radila. Isto tako, znala je da je dogovor da nema sučeljavanja. Rekli smo da ga nema i što ona učini? Kaže da sad slijedi sučeljavanje. Je**š nju i je** njih, nije bilo sučeljavanja i meč je spašen."

Pročitajte više