VIDEO Nesuđeni hrvatski reprezentativac zabio nakon bizarne greške golmana

Foto: Profimedia

U UTAKMICI 13. kola francuske Ligue 1 aktualni viceprvak Lens očekivano je slavio na gostovanju kod Clermonta rezultatom 3:0. Bila je to vrlo dinamična utakmica na kojoj smo pored tri gola vidjeli i dva crvena kartona. Najprije je u 11. minuti za vodstvo gostiju zabio Elye Wahi. 

Dvadesetogodišnji napadač je najskuplji igrač u povijesti Lensa, a to je postao ovog ljeta kada je stigao na sjever Francuske iz Montpelliera u transferu teškom 30 milijuna eura. Wahi je imao i ponudu Chelseaja, ali je odlučio da je prerano za Premier ligu te je nastavio svoj razvoj u Ligue 1.

Bivši dinamovac na klupi

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Wahi je najprije dobio žuti karton, a nakon okršaja s protivničkim igračem Aliduom Seiduom obojica su isključena i utakmica je nastavljena s desetoricom sa svake strane. Lens je na 2:0 povisio u 50 minuti.

Golman Clermonta Mory Diaw odigrao je vrlo neoprezno dodavanje koje je presjekao veznjak Lensa Adrien Thomasson i iz prve poslao loptu u mrežu sa skoro 30 metara. Thomasson inače ima majku Hrvaticu i u prošlosti ga se povezivalo s našom reprezentacijom. Konačnih 3:0 postavio je Wesley Said u 82. minuti. Dodajmo kako je na klupi Clermonta bio bivši napadač Dinama i Inter Zaprešića Komnen Andrić.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE S UTAKMICE

 

Pročitajte više