Pogledajte Dinamov video nakon utakmice sezone. "Najjači kad je najteže"

Screenshot: GNK Dinamo Official TV

DINAMO je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva. Rijeka je povela golom Marka Pjace iz penala u 49. minuti, a Dinamo je do pobjede došao golčinom Brune Petkovića u 75. i lijepim golom Arbera Hoxhe u 89. minuti.

Bila je to utakmica sezone u kojoj su se susreli prvi i drugi klub ligaške ljestvice. Koliko je važno slavlje Dinama, koji je sada na korak do obrane naslova prvaka, pokazali su navijači koji su iza ponoći dočekali igrače na Maksimiru. Uslijedila je velika proslava, dok je u popodnevnim satima ponedjeljka Dinamo na službenim kanalima objavio video vezan uz susret s Rijekom.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Naslov videa je "Najjači kad je najteže", a u njemu su snimke svega što se događalo prije, za vrijeme i nakon utakmice s Rijekom, pa tako i trenuci slavlja na terenu, u svlačionici i na povratku u Zagreb.

Dinamo ima 75 bodova, a Rijeka 71. Dinamo iduće kolo dočekuje Osijek pa ide u Koprivnicu k Slaven Belupu i u zadnjoj utakmici sezone na Maksimiru igra s Rudešom. Rijeka do kraja ide u goste Varaždinu i Osijeku, a u zadnjem će kolu kod kuće igrati sa Slavenom.

Pročitajte više