Pogledajte emotivnu poruku Pešića srpskom igraču koji je izgubio bubreg na SP-u

Screenshot: SportKlub

KOŠARKAŠI Srbije pobijedili su Litvu 87:68 i tom se pobjedom plasirali u polufinale Svjetskog prvenstva. Nakon utakmice oglasio se izbornik Srbije Svetislav Pešić, koji je poslao poljupce i zagrljaj svom igraču Boriši Simaniću, koji je tijekom Svjetskog prvenstva ostao bez bubrega. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PEŠIĆEVU PORUKU

"Ja sam emotivan. Naravno da sam emotivan. To nam je imidž na neki način. Znam slaviti pobjedu. Ja uvijek govorim da treneri trebaju to raditi. Uvijek slavim i više slavim način pobjede. I to kako igrači pokazuju reakciju. To je cilj svakog trenera. Imamo još dvije utakmice, treba to ponoviti. Sljedeći fokus i izazov za sve nas, za trenere i igrače.

Ta njegova ozljeda je bila katastrofa za nas. Nikome ne bih poželio da se to desi. Mogli smo ga izgubiti... Ali on je jedan krasan dečko, kako baš njega to da zadesi. Žao mi je, imali smo veliku sreću da je profesor Radovanović vrstan, iskusni doktor. Ne znam što bi se desilo da on nije bio tu. Ovo je zasluga Boriše što je izdržao, što je izdržao", rekao je Pešić na konferenciji za medije.

Pročitajte više