Pogledajte gol igrača kojeg je Hajduk prodao za 500.000 eura. Prvi je strijelac lige

Screenshot: YouTube

BRAZILSKI napadač Jairo (30) je najbolji strijelac ciparskog prvenstva s 14 golova, a posljednji je zabio u 19. kolu u pobjedi svojeg Pafosa nad Paralimniouom (2:0). Bivši napadač Hajduka u 44. minuti odlično je reagirao u suparničkom petercu te petom postigao pogodak, koji možete vidjeti na 1:30 u videu.

Jairo je i kapetan ciparskog kluba, koji ima 41 bod te se nalazi na trećem mjestu ciparskog prvenstva. Vodeći je AEK s 44 boda, dok je drugi APOEL s 43. Četvrta Omonia zaostaje sedam bodova za Jairovim Pafosom. Brazilac ima šest golova više od prvog pratitelja na listi strijelaca, Omrija Altmana, dok je treći Brazilac Bruno sa sedam golova.

Vrijednost mu porasla za 300 tisuća eura

Podsjetimo, Hajduk je Jaira 2021. godine prodao Pafosu za 500 tisuća eura, a splitskom klubu pripast će i određeni postotak u slučaju novog transfera. Brazilski napadač u 46 utakmica za ciparski klub zabio je 22 gola i asistirao šest puta.

U Hajduk je stigao u srpnju 2018. godine iz grčkog PAOK-a. Za Splićane je debitirao u prvenstvenom susretu s Osijekom. Ukupno je u bijelom dresu upisao 110 službenih nastupa, u kojima je postigao 26 golova i upisao 22 asistencije.

Jairov ugovor s Pafosom vrijedi do 2025. godine. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 1.2 milijuna eura, odnosno cijena mu je u posljednjem ažuriranju te stranice porasla za 300 tisuća eura..

Pročitajte više