Pogledajte gol škaricama Hajdukovog 15-godišnjaka kojeg žele Barcelona i PSG

Screenshot: HNK Hajduk/TikTok

VELIKI Hajdukov talent, 15-godišnji stoper Luka Vušković, još uvijek ne smije nastupati u službenim utakmicama, a već oduševljava svojim potezima. Na Hajdukovom TikTok kanalu izašao je video na kojem mladi Vušković zabija gol savršenom izvedbom škarica, netipično za jednog braniča.

@hnkhajdukofficial Just another day at the office. ✂️ by Luka Vušković. 🙌🏻👏🏻🚀 #hajduksplit #hdtv #vuska ♬ original sound - HNK Hajduk Split

Vušković je po godištu kadet, ali je pozvan na pripreme s prvom momčadi u Istru, gdje je nastupio u prijateljskom susretu protiv Radomlja. U veljači će proslaviti 16. rođendan. Žele ga brojni europski velikani. Milan, PSG, Barcelona i Roma prate razvoj situacije, a igračev agent Tomislav Erceg viđen je u Milanu u razgovoru s Paolom Maldinijem.

Talijanski Corriere dello Sport nedavno je objavio da PSG nudi deset milijuna eura za fenomena iz Hajdukove omladinske škole. Ove sezone je priključen juniorskoj momčadi premda je još debelo u kadetskim godinama, daleko mlađi od uzrasta u kojem je sada. Vušković bi mogao postati najskuplji hajdukovac svih vremena. Rekord drži transfer Nikole Vlašića za 10.8 milijuna eura.

Pročitajte više