SERIE A

Pogledajte golčine slovenskog majstora u novoj rapsodiji Atalante

Foto: EPA

ATALANTA je ponovno odigrala sjajnu utakmicu, danas su u 18. kolu Serie A razbili Parmu 5:0 u Bergamu. Bila je to nova sjajna utakmica 31-godišnjeg slovenskog ofenzivca Josipa Iličića koji je ponovno zabio dva prekrasna gola.

Nakon što su Alejandro Gomez (13. minuta), Remo Freuler (34. minuta) i Robin Gosens (43. minuta) sredili Parmu 3:0 u prvom poluvremenu, Iličić je ubacio u petu brzinu i pokazao kakav je majstor.

U 60. minuti lijepo mu ubacuje Gosens s lijeve strane, a Slovenac lijevom nogom isprve snažno zakucava za 4:0 Atalante.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku prvog Iličićevog gola možete pogledati OVDJE.

Tek 11 minuta kasnije ponovno Iličić nadmudruje protivnika - sada je laganim malonogometnim minijaturama izigrao nemoćne stopere Parme i rutinski pogodio za konačnih 5:0 Gasperinijeve momčadi.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku drugog Iličićevog gola možete pogledati OVDJE.

Za Iličića je ovo bio deveti gol Serie A u 14. nastupu ove sezone. Podsjetimo, Atalanta je prošlo kolo istim rezultatom razbila Milan na svom Gewiss stadionu, a Iličić je i tada dvaput majstorski pogađao.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić ostao je na klupi svih 90 minuta.

Atalanta - Parma Live Score

Vrijedi istaknuti da je lijep pogodak zabio i Alejandro Papu Gomez u 11. minuti iz daljine, lijevom je nogom pogodio u rašlje gostujućeg golmana Luigija Sepea.

Drugi gol Atalante, onaj Freulerov, stigao je poslije precizne kombinacije na šesnaestercu gostiju, a treći, onaj Gosensov, pao je nakon odbijanca pred golom Parme.

Ovom pobjedom Atalanta se učvrstila na petom mjestu na samo bod zaostatka od Rome i pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Parma je ostala sedma.

U sljedećem kolu Atalanta ide kod Intera, Parmi stiže Lecce.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više