MIRKO FILIPOVIĆ - ROY NELSON

Pogledajte kako izgleda Cro Cop uoči revanša koji čeka sedam godina

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ (44) će se u noći sa subote na nedjelju, oko četiri sata po hrvatskom vremenu, boriti protiv Roya Nelsona (42) pod okriljem Bellatora.

Poprište je New York, odnosno Mohegan Sun Casino Arena u kojoj je porazom krajem rujna 1998. godine boksačku karijeru okončao Željko Mavrović mečom protiv Lennoxa Lewisa.

Borba Mirka Filipovića i Roya Nelsona bit će dostupna na MaxTV-u, TotalTV-u, VipTV-u, H1TV-u, IskonTV-u, OptiTV-u na Fight Channelu i na gol.hr-u. 

Pobijedi li, Mirko Filipović revanširat će se Royu Nelsonu za poraz 29. listopada 2011. godine na priredbi UFC 127. Prije sedam godina izgubio je prekidom u trećoj rundi. Uzvratni meč prvotno je bio zakazan za prošlogodišnji svibanj u Londonu, ali otkazan je uslijed Filipovićeve ozljede lijevog koljena.

"Učinit ću što god treba. Ako će odlučivati bodovi, odlučivat će bodovi. Uvidim li prigodu, ranije ću završiti borbu", najavio je Mirko Filipović uoči jedne od glavnih borbi Bellatora 216.

Na službenom vaganju Mirko Filipović težio je 106,5 kilograma, osjetno manje od Nelsonovih 118 kilograma. Budući da nikada nije izgubio u revanšima, Mirko Filipović po kladioničarskim tečajevima slovi kao favorit. 

Pred 51. profesionalni MMA nastup Mirko Filipović na svojoj Facebook stranici objavio je kolekciju fotografija službenog photo sessiona.

Pročitajte više