Pogledajte kako je bivši hrvatski UFC-ovac nokautiran u Japanu

Screenshot (Youtube)

PRVOG dana dvodijelnog eventa nove japanske promocije RIZIN posebno nam je zanimljiv bio nastup Gorana Reljića na turniru osmorice 100-kilaša. Zadranina, bivšeg UFC borca, koji je donedavno bio KSW prvak u četvrt finalu je čekao Rus Vadim Nemkov. Nažalost, Goran je poražen prekidom već u prvoj rundi nakon dvije i pol minute dovoboja. Nemkov je slavio nokautom te je prošao u polufinale turnira.
 
Od prvog trenutka je bilo jasno da Fedorov pulen nije šala, a niti prepreka koju će biti lako preskočiti. “High kick”, koji je opalio i djelomično plasirao već u prvih nekoliko sekundi, je najavio probleme za Zadranina. No, Reljić je ubrzo uspostavio ravnotežu na nogama ponajviše zahvaljujući nekoliko dobrih “middle kickova” iz kontra garda koji su upozorili Rusa.
 
Nakon dosta izjednačene prve dvije minute meča u kojima nisu pali ozbiljniji udarci, Nemkov je pokušao klinčem razbiti ritam našeg borca. No, Reljić vrlo dobro okreće poziciju te se borci razdvajaju. Nažalost, ubrzo je Nemkov uspio povezati ruke te je desnicu plasirao direktno na Reljićevu bradu.
 
Zadranin pada na parter u nokdaunu, no uspijeva nekako ostati pribran. Sve dok Nemkov nije ponovno pogodio nekoliko GNP udaraca i “stompova” te sudac “Big” John McCarthy nije imao izbora nego prekinuti dvoboj.
 
Ovo je bio drugi poraz u nizu za Reljića nakon 31. listopada i gubitka titule od Tomasza Narkuna u KSW-u, te ukupno 6. u profesionalnoj karijeri.
 

Pročitajte više