NBA

Pogledajte kako je crnogorski as laktom nokautirao Kyrieja Irvinga

Foto: Kamil Krzaczynski-USA TODAY Sports/Guliver

KOLIKO god bili nakrcani zvijezdama, Brooklyn Netsi nikako ih ne mogu sve postaviti na parket u istom trenutku, a samu završnicu regularnog dijela sezone mogli bi provesti bez Kyrieja Irvinga.

On je na sinoćnjoj utakmici u Chicagu dobio laktom u glavu od crnogorskog centra Nikole Vučevića. Do bolnog kontakta je došlo u borbi za skok i jasno je da nije bilo nikakve namjere.

Vučević je u padu snažno zakačio Irvinga blizu oka, a zvijezda Netsa dugo je ostala ležati, na užas suigrača i navijača.

VIDEO: Arena Sport

Međutim, sam je odšetao s parketa nakon ovog incidenta u trećoj četvrtini, ali više se nije vraćao u igru.

Dobra je vijest da nije zaradio potres mozga, ali lice mu je bilo natečeno. Trener Steve Nash rekao je da rentgenska snimka nije bila dovoljno jasna, pa će tijekom dana Irving na novi pregled.

U najboljem slučaju Irving neće propustiti ni jednu utakmicu, ali će svakako do daljnjega igrati sa zaštitnom maskom.

Netsi su u trenutku Irvingove ozljede imali deset poena prednosti, koju su do kraja obranili i pobijedili 115:107. Kyrie je večer završio s 13 poena, a ujednačeni napad Netsa predvodio je Kevin Durant s 21.

Netsi još čekaju oporavak Jamesa Hardena dok se bore za vrh Istoka pred početak doigravanja. U preostale tri utakmice teoretski stignu prestići Philadelphiju na prvome mjestu, ali i izgubiti drugo od Milwaukee Bucksa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više