Pogledajte kako je doček vaterpolista u Splitu izgledao iz zraka

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija u Dohi je osvojila Svjetsko prvenstvo svega mjesec dana nakon što je na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj uzela srebrnu medalju. Zlatnim vaterpolistima u ponedjeljak je organiziran doček u Splitu, a evo kako je to izgledalo iz zraka.

"Velika je organizacija iza nas u jako kratkom vremenu, ali kada imate tu emociju koju nam ovi dečki donose, sve je moguće", istaknula je voditeljica manifestacija Grada Splita Lorena Šipić.

Za atmosferu cijelog događaja bili su zaduženi Marko Pecotić Peco, koji je uz a capella izvedbu Gibonnijeve Mi smo prvaci dočekao Barakude na pozornici. Nakon njih s okupljenima je zapjevao i Petar Šegedin - Pjero, a nastupala je i Grupa Viva. Dvosatni program vodili su radijski voditelji Edita Lučić Jelić i Vedran Očašić.

Govorio je i Puljak

Okupljenima se obratio i splitski gradonačelnik Ivica Puljak. "Oni su pokazali da smo najsportskiji, a mi da smo najluđi grad na svitu. Vidimo se ovo ljeto iza Olimpijskih igara", istaknuo je.

I Hrvatski vaterpolski savez dao je obol organizaciji na čelu s predsjednikom Mladenom Drnasinom. "Zahvalio bih Gradu Splitu na ovoj predivnoj organizaciji na čelu s gospodinom Puljkom i svima vama što ste pokazali da cijenite sport i rezultate. Hvala vam i idemo dalje", poručio je Drnasin.


 

Pročitajte više