Pogledajte komični pad francuskog skakača u vodu na otvaranju olimpijskog bazena

Foto: Screenshot

FRANCUZI završavaju poslove oko izgradnje i završne pripreme infrastrukture potrebne za održavanje Olimpijskih igara ovoga ljeta u Parizu. Ovog tjedna u departmanu Saint-Denis otvoren je vodeni centar u kojem će se tijekom Igara natjecati u vaterpolu, plivanju, skokovima u vodu i sinkroniziranom plivanju. 

U sklopu ceremonije otvaranja kojoj je nazočio i predsjednik Francuske Emmanuel Macron francuski olimpijski skakač u vodu Alexis Jandard doživio je komičnu nezgodu koja je srećom prošla bez ikakvih posljednica. Naime, osvajač bronce sa Svjetskog prvenstva u Fukuoki prošle godine okliznuo se prilikom skoka.

"Noga me izdala"

Poskakivao je na svojoj dasci prije nego što je nespretno doskočio, izgubio ravnotežu i pao na donji dio leđa, a onda i u vodu. "Želim vas odmah uvjeriti da nema problema. Sve je u redu. Nisam se ozlijedio, to su stvari koje se nažalost događaju. Došlo je u trenutku kada to uopće nisam očekivao. To su stvari koje se događaju, ali meni se obično ne događaju.

Lomio sam daske prije, ali nikada prije nije daska slomila mene. Noga me izdala. Nisam se poskliznuo. Pao sam na dasku. Nije bilo sklisko, štoviše, daska je bila nova, lijepa. Nažalost, išli smo uživo, ali bilo je smiješno. Kad malo bolje razmislim, bilo je užasno smiješno", rekao je za RMC Sport.

 

Pročitajte više