Pogledajte kako je havajska seks bomba došla do pobjede u Ultimate Fighteru

Foto: UFC

SEDMA epizoda 26. sezone Ultimate Fightera donijela je prvu borbu Rachael Ostovich, havajske borkinje čiji je nastup muška publika, iz očitih razloga, s nestrpljenjem očekivala. I ona ih nije razočarala te je pobjedom prekidom završila među osam najboljih.
 
Neki će TUF 26 gledati zbog borbi, a neki zbog ove seks bombe! (FOTO+VIDEO)
Epizoda je započela posjetom Danea Whitea Ultimate Fighter kući u kojoj su borkinje smještene tijekom snimanja showa (drugi video ispod teksta), s ciljem da im podigne samopouzdanje i još im jednom potvrdi koliko mogu dobiti kvalitetnim predstavama, ali i da sam izjavi koliko je uzbuđen uvođenjem nove divizije, koja debitira upravo ovim showom, koji će donijeti i prvu prvakinju do 57 kilograma.
 
Nakon toga je epizoda posvećena sedmoj borbi prvog kola, u kojoj su se sastale Rachael Ostovich, hrvačica s Havaja i dosadašnja članica Invicta promocije i Melinda Fabian, mađarska borkinja, koja do sada nije imala iskustva na američkom tlu te je zapravo, unatoč zapaženim nastupima i rezultatima u Europi, svima tamo bila nepoznanica.
 
Rachael Ostovich je samim svojim ulaskom u show podigla podosta prašine, u prvom planu na račun svog fizičkog izgleda, no u prvih šest epizoda je većinom bila u pozadini te se nije isticala. Zbog toga je produkcija kvalitetno iskoristila “njenu” epizodu i svi njeni fanovi mogu biti sretni što su je imali priliku još bolje upoznati. A da bi stvar na kraju bila potpuna, Rachael je dominantno slavila u svojoj borbi te se plasirala u četvrtfinale.
 

 
Tamo je čeka najteži mogući ispit, bivša Invicta prvakinja ove kategorije, Barb Honchak, koja je dominantno došla do pobjede u svojoj prvoj borbi.
 

Pročitajte više