Pogledajte kako je Kramarić razbacao obranu Bochuma pa neobranjivo zakucao golčinu

Screenshot: Sportklub

HOFFENHEIM i Bochum odigrali su danas utakmicu 14. kola njemačke Bundeslige. Domaća momčad se od početka susreta nametnula posjedom lopte i dominirala u šansama. Trebalo je pola sata igre da šanse počnu pretvarati u pogotke. 

Prvi pogodak je pao u 32. minuti, a riječ je o autogolu stopera gostiju Erhana Mašovića. Kod tog gola je važnu ulogu imao Andrej Kramarić koji je s desne strane ubacio loptu pred gol Bochuma gdje je čekao Wout Weghorst. Napadač Hoffenheima nije na kraju uspio doći do nje, ali se onda ona nekoliko puta odbila u trokutu između njega, golmana Bochuma i Mašovića te nakon kontakta s Mašovićem završila u golu.

Briljantan gol Kramarića

Kod drugog gola je Kramarić bio u glavnoj ulozi. Ovoga se puta hrvatski napadač našao u kaznenom prostoru kao primatelj ubačaja s desne strane, ali to nije bilo sve. Prvo je efektno primio loptu, nakon toga je fintom na pod bacio jednog od igrača Bochuma te iz ravnoteže izbacio cijelu obranu gostiju, a sve da bi onda neobranjivo zakucao za 2:0. Gol pogledajte OVDJE.

Do kraja su pala još dva pogotka. Treći gol Hoffenheima je u 76. minuti postigao Ihlas Bebou, a počasni pogodak Bochuma pao je u 90. minuti susreta, postigao ga je Goncalo Paciencia. Ovom pobjedom Hoffenheim je skočio na 6. mjesto prvenstvene ljestvice, a Bochum je ostao 12.

Pročitajte više